sâmbătă, 17 aprilie 2010

Act de mecenat

Daca vrei sa faci o donatie prin "ACT de MECENAT", gasesti mai jos un model.


ACT DE MECENAT
nr....../.......................
ART.1  PĂRŢILE CONTRACTULUI
S.C. ......................................................................................................... S.N.C./S.C.S./S.A./S.R.L., cu sediul social in (localitatea) ..............................., str. ............................. nr. ..............., bloc ..........., scara ..........., etaj ........, apartament ......., judet/sector ....................., inregistrata la Oficiul Registrului Comertului ......................................................., sub nr. ..............................., din ................................., cod fiscal nr. ........................, din ..................................., avand contul nr. ......................., deschis la ..............................., reprezentata de ..........................................., cu functia de ........................................., in calitate de mecena,

Si

Dna Cojocaru Zoica Lacramioara, domiciliata in Bucuresti, Calea Vitan  nr. 8, bloc V51, apartament 78, sector 3, nascut la data de 04.11.1967 in Constanta, fiul lui Constantin si al Constanta - Maria, posesor C.I  seria DP, nr. 061880, eliberat de IGP-DEP, cod numeric personal 2671104131257, in calitate de beneficiar

ART.2  OBIECTUL CONTRACTULUI
Obiectul prezentului contract constă în acordarea cu titlu de mecena, fara nici o obligatie de contrapartida directa sau indirecta, doamnei Cojocaru Zoica Lacramioara, domiciliata Bucuresti, Calea Vitan  nr. 8, bloc V51, apartament 78 sector 3, posesoare C.I  seria DP, nr. 061880, eliberat de IGP – DEP,  eliberat la data de 07.06.2001, suma de .................................. lei/euro.
Suma se acorda ca activitate filantropica, cu caracter umanitar în scopul acoperirii cheltuielilor cu interventia chirurgicala necesara vindecarii de cancer ovarian bilateral invaziv de care sufera, realizata de dl. Profesor Doctor Zeimet,  la spitalul Tilak din Innsbruck, Austria in 26.04.2010.

ART.3  OBLIGAŢIILE BENEFICIARULUI
Beneficiarul mecenatului se obligă să folosească suma de bani acordată cu titlu de mecenat în scopul menţionat în articolul 2 al acestui contract.

ART.4  PLATA
Mecena va efectua plata sumei prevazută la art. 2 în contul beneficiarului  RO20 BACX 0000 0000 2142 2310 pentru lei sau RO48 BACX 0000 0000 2142 2000 pentru euro, deschise la Unicredit Tiriac Bank, Sucursala CDG, în termen de 3 zile lucrătoare de la data semnarii prezentului contract.

Redactat  astazi..................... in 3 exemplare, toate avand aceeasi forta probanta si valoare juridica.

MECENA         BENEFICIAR



___________________________ ________________________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu